Monday, 5 September 2011

SHITT ! *imissthat boy. semua yang berlaku ada hikmah nya. diamkan diri cara paling baik. shahir ouh shahir ! trial na dekat da, aku ta prepare pape lagi pun. huh-.- sibuk berfacebook. untung nya orgg ada boyfie, boleh gayut malam malam, spend time sama sama. jelous gila. na cari tapi tak jumpe. mulut kata da jumpe, tapi hati belum declare. arghh-,- sudahlah lelaki sume sama jee. tak semua baik and menepati citarasa seseorang perempuan kan. fatin, erin, myra semua ada orang sayang, untung jugak kalau jadi diaorgg. mesti happy jee sentiasa. dalam duka ada tawa. hehe :)

       Hari neh ta sekolaa, haha. semua sebab bangun lambat ! mama pun ta kejut kan. terbangun pun sebab dapat call dari emy. haha, kelakar kan. da janji tanak contact dia lagi, tapi contact jugak dia kat aku. argghh-,- mur mur jangan mimpi laa~ IMISSYOU, hehe sorry ler. biar laa macam neh, lama lama mesti dapat lupakan kau punya. yang si abg elly neh pulak, pehal sayang sayang bagai kat aku. aduhai geli nya. yang abg baju melayu kuning tuh, aku da dapat num fon dia da erin, haha. happy tapi tak happy , macam mana tuh -.-

Followers