Wednesday, 12 October 2011

Berkat Usaha ❤

Haha, today aku rasa happy sangat sebab relation aku dengan dia dah kembali aktif, tapi masih terkenang orang lama :'( arghhh-.-'' Rasa macam dihantui. Hmm-.- SYUKUR alhamdulillah. Untuk result trial aku dapat tempat pertama dalam tingkatan. Amin !!! Rasa macam tak caya pun ada-.-'' Dapat blackberry sebijik. Woo, sape bagi ekk ? Cube teka. Sape agaknya kan. Jeng jeng jeng !!!!!!!!!

Tuesday, 27 September 2011


You wiil be my greatest inspiration in my life soon :) Bagi I berkawan biar beribu, tapi berkasih biar satu. And kasih itu just for you sayang.You pilihan hati I at this moment. I love you. Fewittttt !

Monday, 12 September 2011

 haha, try to be hypocrite,don't show that you in sad, haha. sumpah aku rindu kau :'( peace !!

Sunday, 11 September 2011

Triall ouh Trial :*

    esok da trial, macam takot jee, tapi macam tak takot. haha :D aku tak prepare pape pun untuk trial neh. tapi entah laa. aku na result aku A+ , haha. aku kuat berangan laa kan. tak mungkin. aku tak pandai, tapi aku tak percaya ada orang bodoh dalam dunia. tapi apa apa pun doakan aku untuk esok okay. nasib baik sayang aku *rahim* duduk sebaris dengan aku. hehe. lega hati. boleh main main mata masa exam nanti kan sayang. ahahaha :D*dalamproses untukmenyayangiawak.

Saturday, 10 September 2011

Kau fikir kau sape ha !

    kau fikir kau bagus ker, kau sape nak cakap aku sundal-.- mak bapak aku pun ta pernah nak cakap aku sundal. na sekolaa kan aku konon, sekolaa kan ler kawan kawan kau dulu. cakap tak serupa bikin laa kau jantan. suka hati aku la na keluar dengan sape. bukan susah kan kau pun. aku akan ingat apa yang kau cakap kat aku, aku takan lupa seumur hidup weh. couple dengan kau dulu perkara paling bodoh yang aku buat aku rase. thanks sebab kau da buat perasan sayang aku kat kau hilang sekelip mata macam tuh je. aku benci kau sekarang emy !!!!!!! neraka tempat kau babi.

Wednesday, 7 September 2011

Tuesday, 6 September 2011

SELASA 06 Sept. 2011

Awal awal myra, erin dengan fathin da tepacak tunggu aku kat pintu pagar sekolaa-.- aku jalan saing ngan diaorgg masa na pegi tapak perhimpunan, masing masing ta sabar na gossipp, haha. macam biasa laa kena tadah telinga dengar cikgu membebel kat sana, benak arggh -,-


        Masuk jee class terus buat gossip, bangang bangang je kan, sorry ar terrgumpat pasal kau lak emy :D fathin cita dia nampak emy kat eye on, aku malas na dengar ler~ buat karangan lagi bagus. BM cikgu ta mengajar sangat sebab mood dia tak okay. kesian myra kena duk luar class sebab ta siap homework semalam, sabar ehh sayang, haha sume gelakkan dia. nak nak dak rahman. paling over ! masa ketiga masa ekonomi, waktu cikgu hairullah. kitaorgg belajar pasal bab form 4, keluk permintaan, penawaran dengan keseimbangan pasaran. best belajar dengan cikgu neh, tak cepat bosan, tapi na last last masa dia tuh rasa mengantuk memang ada. da bosan lah tuh agaknya kan :)


      Rehat ! makan mee tomyam jee kat kantin, da lama tak makan kat kantin sejak bulan puasa hari tuh , rindu rasanya macam rindu aku kat dia, hehe. masuk jee class belajar macam biasa. Pukul 2 kena masuk class tambahan, haha. hari neh aku dengan erin first time masuk class tambahan, erin kata kena beli nombor -.- gile ker ? haram kod. semua merungut sebab na balik cepat, fathin pulak kesian sebab demam tadi, kitaorgg hantar dia kat bilik guru. badan dia panas cam air yang tengah mendidih, hehe. masuk class tambahan best, cikgu ajar buat ayat gabungan . macam macam laa~ balik pukul 3, tapi cikgu cakap sape siap awal, boleh balik awal. hehe sume buat cepat cepat. 2.45 cikgu lepaskan kitaorgg. yeayy balik !!!!!!!!!


      Balik rumah terus makan, ta sempat na tuka baju sebab da lapar sangat. hehe :) mama masak sambal kerang dengan sayur kesukaan aku . berselera makan, lepas mandi makan sume, online jap. takde pape yang menggembirakan pun . pukul 4.15 erin datang, ajak g rumah amoy sebab ada buat makan makan, hehe. aku suka kalau ada makan makan neh . pantang dilawe . sampai jee rumah amoy, budak budak neh da ada da, benda first aku buat dulu salam dak amoy . lepas tuh tangkap gambar, tunggu ehh nanti aku upload, haha :) muka macam apa tah masa tuh, arghh bior ler bukan ada orgg sayang pun sekarang neh , ada aku kesah, lantak laa :D makan mee gorengg jee tapi sedap -.- 2 kali aku tambah . aku pilih udang + kerang jee, jahat ehh aku -.- balik kul 5:30, lepak kedai erin jap, pastuh balik tidur -.- zzzzzzzzzzzzzzzz~

Followers